Samling kring korset.

Du skall inga gudar hava jämte mig.

Som alla vet var korstågen defensiva till sin natur, de var till för att försvara den civiliserade världen från Islam.

De misslyckades och har sedermera förhäcklats och historieskrivningen förvanskats.
Tidigare i Veckan omtalades Spanien efter att Islam besegrats som den första rasiststaten därför att personer som under galgen konverterat från Islam till Kristendomen när landet befriades inte omedelbart var välkomna på maktpositioner, du skulle vara av lojal familj, inte kappvändare, för att få plats i administrationen.
Islam är lika våldsamt och lika hungrigt idag som någonsin.
Nödvändigheten i att stoppa Islam är större än någonsin då Islams makt är större än någonsin.
Islam måste stoppas med alla medel.
Handla inte med Muslimer.

Tala inte med Muslimer annat än i missionsarbetet.

Idka missionsarbete, Få dem att konvertera och att göra det publikt. Filma när de läser den kristna trosbekännelsen och låter sig döpas, Publicera filmen på hemsida och på Youtube.

Engagera dig i Korståget, som stridande eller finansiär. Till en början bör ett korståg rikta sig mot Syrien där man karvar ut en bit av Daeshstyrt territorium för att med tiden Befria Allt Daeshkontrollerat område i Levanten och skydda alla kristna. När en Korsfararstat etablerats i Levanten bör den även befria Libyen.
Kristna skall skyddas. Muslimer erbjuds att Konvertera till Kristendomen, varpå de placeras i arbetskommandon, bibelskola och skola. De som väljer att inte konvertera skickas tillbaks till omstritt territorium med uppmaning att fly från fronten.
Konvertiter hålls under övervakning och restriktioner i två generationer, fler om tvivel om deras konvertering föreligger.

Korståget bör initieras och organiseras inte av något land, de har inte viljan.

Inte heller utav den etablerade kristna kyrkan, den har inte modet.
Det måste initieras och organiseras av engagerade frivilliga.
Kyrkan är vi, därför måste vi etablera den själva. Liksom det är människor som en gång etablerat den turkisk ortodoxa, den rysk ortodoxa, den grekisk ortodoxa, den katolska kyrkan och liksom det är människor som reformerat läran och grundat de lutheranska kyrkorna så måste det vara människor som etablerar den kristna ekumeniska orden som för korståget och etablerar korsfararstaten.

En man kan inte göra något, men sprider han ordet så är de två, sprider de ordet så är de fyra, sprider de ordet så är de snart fyratusen och fyratusen man med vapen kan göra en hel del, fyratusen man med vapen och gud kan åstadkomma mirakel.
Inte alla kan strida i mellanösterns sand, men då kan du bidra med annat, endera som soldat i logistiken, eller bara med gåvor, ge ditt tionde till korståget istället för till Islams erövringskrig mot oss.
Pengar köper vapen, uniformer, mat, sjukvård, drivmedel, fordon, sådant som behövs för segrar.

Psalm 144:1—”Blessed be the Lord my Rock, who trains my hands for war, my fingers for battle”

På hemmafronten bör vi inte nöja oss med att rösta med pengarna och arbeta med missionsarbetet, vi måste också arbeta politiskt. Målet skall vara att stänga alla moskéer och förbjuda organiserad Islam. Islam skall praktiseras enbart inom hemmets fyra väggar och om du misstänks för att vara muslim skall du bara belagd med en extra skatt om fem procent, och en reducering av ekonomiska bidrag om tjugo procent.

Islam är en minst lika ond ideologi som Nazismen under Hitler, men farligare då den ges skydd som vore den en religion.
Liksom Nazismen under Hitler måste Islam utrotas. Islam kan inte reformeras, den måste utrotas, helst ur människors hjärtan, men de människor som inte kan räddas måste dödas, eller isoleras tills de dör av ålder.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: