Sommar i P1

Jag lyssnade som jag brukar göra på Sommar i P1 idag. Dagens sommarpratare var en tjugoårig muslima, född och uppvuxen i Sverige och som helt uppenbart tror sig veta vad det är att vara Svensk.
Det var så tydligt att hon inte hade en aning. Hon var trots att hon var uppvuxen i Sundsvall uppvuxen i ett muslimskt samhälle och hade bara besökt en gränsyta till det svenska i Skolan och på stan. Hon skämtade grovt om vad hon inbillade sig att är svenskt och hon skyllde sina personliga misslyckanden, motgångar och tvivel, precis likadana som vi alla har, på att hon särbehandlades för att hon var muslim.
Hade hon pratat i tio minuter så hade jag trott att hon var en välintegrerad arabtjej. Dessvärre har jag nog skäl att tro att hon är det, en så väl integrerad muslimsk arabtjej som det över huvud taget förekommer. problemet är bara att hon inte var ett dugg integrerad. Det var samma unkna svenskförakt, samma okunnighet om svenskhet och det svenska samhället och samma otacksamhet som man hittar bland manliga araber av alla åldrar och bland vuxna muslimor. Hon var en av dem som turistade i Libanon när Hizbollah tvingade fram väpnade aktioner från Israel. Hon beklagade sig över att hon fick några timmars obehag ombord på ett lastfartyg då hon evakuerades. Men förlåt då, för att vi inte fick ett Memo från Hizbollah att de tänkte framtvinga ett krig några veckor i förväg så att vi kunde skickat ned Silja Symphony och Serenade för att evakuera er i den Lyx ni helt uppenbart som herrefolk förtjänar.
Den här unga Musliman bekräftar det jag egentligen redan visste. Ha inga affärer ihop med Muslimer, det finns inga integrerade muslimer. Tala artigt med dem på stan eller i fikarummet om ni har samma arbetsgivare, men sälj inget till dem, anställ dem inte, hyr inte ut bostäder till dem och köp absolut inget av dem. Varje krona du placerar i en muslims ficka är en krona som används i Jihad emot oss. Varje anställnings eller affärsförbindelse du har med dem innebär en risk för DO och att du bidrar till deras ansträngningar i Jihad. Denna kvinna är en del av Islams femte kolonn i Sverige och hon avslöjade sig som just det i Radio idag. Lyssna gärna på reprisen ikväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: